הרצאה וקולינריה
הרצאה וקולינריה
הרצאה פרונטלית ובילוי קולינרי עם טעימות מהמטבח הסלאבי מעשה ידי.
אז איך זה עובד?
- מתארגנים לחוג בית/ערב חברים
- אני מגיע עם האוכל (ראה תפריט לדוגמא) אתם דואגים לשתיה וקינוח (כל אחד לפי טעמו)
- מתחילים בנישנושים וטעימות (ככה גם מכירים מעט) ואז הרצאה של כשעה פלוס (תלוי בקהל).
התפריט הקלאסי (כמובן שניתן לבצע התאמות):
אופציה א': חלבי/דגים/בשרי
אפרטיף
- קוויאר אדום
- לקס
- גבינת שמנת
- כבד קצוץ
- לחם רוסי שחור
סלטים
- אליביה (מבוסס תפו"א) עם עוף
- ולדורף (מבוסס פירות)
- "שובה" סלט שכבות עם הרינג
מנה בשרית
- פילמני (קיסוני בשר) ברוטב גבינה חמוצה
אלכוהול
- באחריות הלקוח או תיאום מיוחד
שתיה קלה
- קוואס רוסי (אופציונלי)
אופציה ב': חלבי/דגים בלבד
אפרטיף
- קוויאר אדום
- לקס
- גבינת שמנת
- לחם רוסי שחור
סלטים
- אליביה (מבוסס תפו"א)
- ולדורף (מבוסס פירות)
- "שובה" סלט שכבות עם הרינג
אלכוהול
- באחריות הלקוח או תיאום מיוחד
שתיה קלה
- קוואס רוסי (אופציונלי)






קודם
הבא